Studio M

Studio M werkt voor kleine & grote bedrijven, ZZP’ers & eenmanszaken, minder bekende en bekende bureau’s, familiezaken en particulieren. Kortom Studio M werkt voor U! Studio M werkt op locatie of vanuit kantoor en via het wereldwijde web is Studio M voor iedereen bereikbaar.

Studio M beschikt over een uitgebreid diensten pakket. Het motto is:

“Creativiteit, Effectiviteit & Inspiratie”

 

Marc Streefland

Oprichter van Studio M. Werd in 1983 tijdens zijn vierde levensjaar door zijn grootouders achter een Philips PC2000 gezet en is daar (uiteraard voorzien van nieuwe modellen om de zoveel tijd) niet meer achter vandaan te slaan. Je kan dus wel stellen dat de oprichter van Studio M bij de geboorte van het computer tijdperk en internet in Nederland is geweest.

Dit vertaalt zich in concrete voordelen op de werkvloer. Een ‘hello world’ geintje hier en een outside the box oplossing daar. De trukendoos van Studio M is hierdoor goed gevuld.

Werkende design & marketing concepten.

Een unieke uniforme merkuitstraling met een duidelijke boodschap!

Een verhaal…

Studio M vertelt graag verhalen. Betekend dit dat wij een grote mond hebben? Soms. Als het een doel dient. Uw klant bereiken. Daar gaan we voor. Met een pakkend ontwerp, uitgedachte campagnes en indrukwekkende slagzinnen helpen wij uw klant de betere keuze te maken. Wat die betere keuze is? Vertel ons uw verhaal. U kent het onze.

  • Brand Strategy 80% 80%
  • Internet Marketing 60% 60%
  • App Development 50% 50%
  • Customer Happiness 90% 90%

Pin It on Pinterest