MONROE website

MONROE website online

Met een maand productietijd is de nieuwe website van het MONROE project (link) vlot van start gegaan. Het MONROE project bestaat uit een multidisciplinair team* dat door het ontwikkelen van een modellering toolkit en het beschikbaar stellen van een interactieve online tool, Europese en nationale overheden, academici, regionale en lokale overheidsorganen de kans geeft de impact van onderzoeksprogramma’s en innovatief beleid te evalueren en kwantificeren.

Horizon 2020

Het project wordt (mede) gefinancierd door de Europese unie dankzij het framework programma voor research en innovatie. Door research en innovatie te koppelen focust Horizon 2020 op het neerhalen van de aanwezige barrières op innovatief gebied wat het samenwerken tussen de publieke en private sectoren en de creatie van innovatieve oplossingen vereenvoudigt.

Structuur & Opzet

De structuur van de website is weids opgezet, doelmatig, schaalbaar (fluid) en bevat een overzichtelijk menu wat resulteert in een vergrote gebruiksvriendelijkheid en betere leesbaarheid. Het responsieve design zorgt ervoor dat de paginastructuur op tablet, mobiele telefoon, laptop en PC verschillend wordt weergeven. Op elk scherm neemt de website in de verschillende browserformaten daardoor iedere keer een andere vorm aan. Het nieuws wordt in beknopte vorm op de homepage gepresenteerd en heeft daarnaast een eigen sectie.

Kalender

Op de website van MONROE is het voor bezoekers mogelijk via de aanwezige agenda evenementen te bekijken en deze evenementen zijn eventueel op te slaan in het Google of persoonlijke kalendersysteem. Navigatie van uw adres naar het evenement kunt u eenvoudig bekijken door de op de onderkant van de evenement pagina aanwezige google map module.

Consortium

De consortium pagina (link) geeft een overzicht van de MONROE organisatie en direct betrokkenen en is voorzien van een aparte navigatie. Beknopte informatie, het logo en feitelijke gegevens over projectverantwoordelijke consortium participanten zijn op één pagina bijeengebracht en zijn daardoor voor iedere bezoeker in een overzichtelijke opzet te bekijken op zowel tablet, mobiele telefoon, laptop en PC.

partners

 

Work-packages

Het MONROE werk plan zal uitgevoerd worden in de structuur van zeven work packages (WPs). De zeven WP’s zijn in uitklapbaar formaat opgesteld waardoor de aanwezige informatie uit de WP’s beknopt worden weer gegeven en daarnaast compleet zijn. Bekijk de pagina (link).

Communicatie kit

Via de communicatie kit pagina (link) kunnen media, publicatie verantwoordelijken en andere geïnteresseerden het MONROE logo en symbool downloaden in verschillende bestandsformaten (PDF, JPG, WEB, PRINT), zijn de kleurstellingen in HEX formaat aanwezig en is er een handige synopsis te vinden.

* PBL Environmental Assessment Agency – Nederland, Universiteit van St. Gallen -Switzerland, Centrum voor Europees Economisch Research – Duitsland, Universiteit van Surrey – Engeland, E3 Modelling – Greece, Cambridge Econometrics – Engeland

 

 

MONROE website

Overzicht MONROE website

MONROE website

MONROE symbool

Pin It on Pinterest

Shares