Nieuwe huisstijl en website de Stroming

Geschoold op traditionele wijze. Onder de de hoede van ervaren leermeesters het vak geleerd en door jarenlang hard werken een gedegen en gedisciplineerde werkinstelling ontwikkelt. Door een verscheidenheid aan projecten succesvol te hebben afgerond in staat om uw klus op tijd en binnen budget op te leveren. Voorzien van een uitgebreid netwerk bestaande uit o.a. loodgieters, elektriciens, timmerlieden, dakdekkers, metselaars, stukadoors, schilders, hoveniers, toeleveranciers van de bouw en onderaannemers.  De Stroming is dus inzetbaar voor opdrachten van klein tot groot formaat.

“Door een verscheidenheid aan projecten succesvol te hebben afgerond in staat om uw klus op tijd en binnen budget op te leveren.”

 

Studio M heeft de nieuwe huisstijl en website van de stroming mogen ontwikkelen. Naast een nieuw logo, visitekaartjes en een beletterde bestelbus is er een volledig herschreven website online geplaatst met offerteaanvraagformulier waardoor het voor de klanten van de Stroming nog makkelijker wordt een klus in te plannen. Bezoek de website van de Stroming voor meer informatie!

Logo de stroming

Pin It on Pinterest

Shares