Autonomica

Autonomica richt zich op professionals die werken op vitale plekken in de samenleving: HRM, gezondheidszorg, geestelijke gezondheidszorg en onderwijs. Juist hier vind je mensen die zich willen inzetten voor autonoom en authentiek functioneren, van zichzelf en van anderen. Mensen die vanuit innerlijk evenwicht effectief en slagvaardig willen werken, in een gezonde werksfeer.

Waarom Studio M?

De website van Autonomica was traag en de gebruikersvriendelijkheid niet erg groot. Het systeem was verouderd en niet up to date. Afijn, het was tijd voor een grote reorganisatie. Door vrienden werd Autonomica, in de persoon van Inga Teekens vertegenwoordigd. aangeraden contact op te nemen met ondergetekende van Studio M.

Mooi Project

Het was een mooi project voor Studio M. De oplevering is voorspoedig verlopen en alle oude data is behouden gebleven en gemigreerd. De eerste mailing aan 3500 leden via het mailingsysteem van de autonomica website was een succes en de eerste boeken zijn al verkocht via de geheel vernieuwde boekenshop. De training- en coachingstrajecten zijn te in te plannen via de website en kunnen afgerekend worden met IDEAL. Kortom, een geslaagde transformatie en een prettige samenwerking met Inga Teekens van Autonomica.

Neem een kijkje!

De website van Autonomica is in haar geheel vernieuwde stijl (in samenwerking met illustratrice Alexandra de Groot) te beleven op het volgende adres: http://www.autonomica.nl

Pin It on Pinterest

Shares